heart promo + 45 51 31 14 59

Altid gratis fragt hos Hundetegn.com

Levering og fragt

Levering og fragt
Hundetegn med gravering leveres direkte fra gravøren - forventet leverings tid 4-8 hverdage. Alle graverede hundetegn sendes med postnord til din privat adresse eller firma adresse.

Øvrige varer på shoppen sendes med Postnord som brev forsendelse. Vi er lagerførende i alle de varer, du finder i webshoppen. Dog kan det forekomme, at enkelte varer er udsolgt, og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. 

OBS! Ordren sendes samlet, når den er komplet, med mindre der er andet aftalt.

Af hensyn til miljøet forsøger vi altid at genbruge al emballage, vi modtager fra vores leverandører o. lign. Så tilgiv os for de pakker, som er sendt i en emballage, som tidligere har været brugt. Vi regner med Jeres forståelse.

Fragtpriser Danmark

"Hundetegn inkl. gravering" sendes altid fragtfrit til din privatadresse.

Bemærk alle graverede hundetegn sendes med brevpost med Postnord, forventet leveringstid 6-8 dage.
Alle Navneskilte fra Reddingo afsendes fra Schweiz med Postnord

Afhentning: Spar turen til posthuset og hent pakken hos Hundetegn.com.  
Når varerne er klar til afhentning kontakter vi dig for at aftale nærmere omkring tidspunkt for afhentning. 
Bemærk, graverede hundetegn fra Reddingo kan ikke afhentes, men sendes hjem til din privat adresse.

Afhentningsadresse: Hundetegn.com, Måløv Værkstedsby 59, 2760 Måløv

Leveringstidspunkt
Levering af varer fra Hundetegn.com anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos Hundetegn.com overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Hundetegn.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord eller forhold, der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm.

Udenlandske kunder:
Hundetegn.com sender navneskilte til hele Europa. Hvis du bor udenfor EU kan du købe varer uden dansk moms. Alle regler vedr. køb fra udlandet har du som kunde selv pligt til at sætte dig ind i. Bemærk ønsker du andre varer end navneskilte bedes du kontakte os på mail: info@hundetegn.com eller telefon: + 45 51 31 14 59

Siden er sidst opdateret den 27. april 2018.

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér