heart promo + 45 51 31 14 59

Altid gratis fragt hos Hundetegn.com

Forretningsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER

Bestilling
Du kan bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Har du bestilt et Reddingo hundetegn vil du modtage en bekræftelse på mail fra Reddingo, når hundetegnet afsendes. Har du bestilt øvrige varer sender vi dem afsted med Postnord dagen efter modtaget bestiliing, Typisk leveres varen inden for 4-8 dage efter bestilling.

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du handler med www.Hundtegn.com indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Ansvar
www.Hundetegn.com påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Hundetegn.com. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Vores garanti
Vi garanterer for, at man altid vil få den bedste behandling, når man handler i vores butik. Vi ønsker kun tilfredse kunder. Vi fremsender aldrig e-mails med tilbud om produkter, som kunderne ikke har vist interesse for og tilmeldt sig via et nyhedsbrev eller lignende. Alle oplysninger vi får om vore kunder vil blive behandlet fortroligt. Du kan altid komme i kontakt med os via alm. post, e-mail eller telefon. Vi vender altid tilbage så hurtigt, som det er muligt.

Betaling
På www.Hundetegn.com kan betaling ske via betalingskort, mobilepay eller bankoverførsel (forudbetaling). Ved betaling med bankoverførsel er du ikke omfattet af indsigelsesordningen.

Der kan betales med følgende kort : Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron. Der tages ikke gebyr ved betaling med kort på www.Hundetegn.com.
Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.Hundetegn.com eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.Hundetegn.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, fremsender vi varerne, så snart vi har registreret din indbetaling.

Alle priser på websitet er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Priserne er dagspriser.

Hvis varerne leveres til Grønland, Færøerne eller et ikke-EU land, skal du ikke betale dansk moms af købet. Vær opmærksom på, at du kan blive opkrævet for told og moms af de lokale toldmyndigheder i forbindelse med udlevering af pakken.

Levering og fragt
Hundetegn med gravering leveres direkte fra gravøren - forventet leverings tid 4-8 hverdage. Alle graverede hundetegn sendes med postnord til din privat adresse eller firma adresse.

Øvrige varer på shoppen sendes med Postnord som brev forsendelse. Vi er lagerførende i alle de varer, du finder i webshoppen. Dog kan det forekomme, at enkelte varer er udsolgte, og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig. 

Bemærk ! Vi oplever pt. at PostNord er længere tid om at levere vores hundetegn end de lovet 5 hverdage. Det kan derfor forekomme at hundetegn er op mod 10 hverdage undervejs. Vi beklager mange gange dette

OBS! Ordren sendes samlet, når den er komplet, med mindre der er andet aftalt.

Af hensyn til miljøet forsøger vi altid at genbruge al emballage, vi modtager fra vores leverandører o. lign. Så tilgiv os for de pakker, som er sendt i en emballage, som tidligere har været brugt. Vi regner med Jeres forståelse.

Fragtpriser Danmark

"Hundetegn inkl. gravering" sendes altid fragtfrit til din privatadresse.

Bemærk alle graverede hundetegn sendes med brevpost med Postnord, forventet leveringstid 6-8 dage.
Alle Navneskilte fra Reddingo afsendes fra Schweiz med Postnord

Afhentning: Spar turen til posthuset og hent pakken hos Hundetegn.com.  
Når varerne er klar til afhentning, kontakter vi dig for at aftale nærmere omkring tidspunkt for afhentning. 
Bemærk, graverede hundetegn fra Reddingo kan ikke afhentes, men sendes hjem til din privat adresse.

Afhentningsadresse: Hundetegn.com, Måløv Værkstedsby 59, 2760 Måløv

Udenlandske kunder:
Hundetegn.com sender navneskilte til hele Europa. Hvis du bor udenfor EU kan du købe varer uden dansk moms. Alle regler vedr. køb fra udlandet har du som kunde selv pligt til at sætte dig ind i. Bemærk ønsker du andre varer end navneskilte bedes du kontakte os på mail: info@hundetegn.com eller telefon: + 45 51 31 14 59

Hvis varerne leveres til Grønland, Færøerne eller ikke-EU land, skal du ikke betale dansk moms af købet.
Vær opmærksom på, at der kan blive lagt told og moms på varer sendt til et land udenfor EU (f.eks. Norge), når de behandles af lokale toldmyndigheder. 

Specielt for Norge gælder, at køber du for mere end 350 NOK incl. fragt, skal du betale norsk moms af købet. Se regler for nethandel i Norge KLIK HER 


Leveringstidspunkt
Levering af varer fra Hundetegn.com anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos Hundetegn.com overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Fortrydelsesret
www.Hundetegn.com yder 14 dages fuld fortrydelsesret, Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele (bortset fra hundetegn med indgravering som ikke kan byttes eller returneres, jævnfør Forbrugeraftaleloven, paragraf 12.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på telefon 5131 1459 eller mail til Info@Hundetegn.com

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
a) Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
b) Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
c) Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan ikke sendes retur med almindelig post. Returfragten for disse varer forventes ikke at overstige 250,- kr.

Ingen fortrydelsesret
Hos Hundetegn.com har du efter købeloven 14 dages fuld returret. Dette forudsætter dog, at du henvender dig til os inden vi påbegynder graveringen af hundetegnet. Er graveringen udført bortfalder fortrydelsesretten, da hundetegnet nu er en specielt fremstillet vare

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage kan resultere i at, at varen ikke kan anses for at være returneret i væsentlig samme stand og mængde. Husk derfor altid at gemme emballagen, til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Det er vigtigt, at du altid vedlægger en kopi af ordrebekræftelsen eller en udfyldt "Standard fortydelses formular" i kassen sammen med dine varer. Ellers kan vi ikke tilbageføre beløbet for dine returvarer. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved bytte/reklamation/fortrydelsesret sendes varen til
Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
DK-2760 Måløv

Ombytning af en vare
Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til et helt andet produkt, bedes du gøres op tydeligt opmærksom på dette. Du kan f.eks. vedlægge en kopi af fakturaen, hvor du noterer hvilke produkter du ønsker i stedet. Bytte- og retursedlen bedes altid være vedlagt i pakken sammen med dine returvarer. Ellers kan vi ikke bytte dine varer. Skal du have penge retur, tilbageføres disse via din tidligere kreditkorttransaktion. Vi har således ikke brug for dit kontonummer. Har du derimod betalt dit oprindelige køb via forudbetaling til bank, skal kontonummer oplyses på Bytte- og retursedlen.

Reklamation/ Reklamationsret
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.Hundetegn.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Hundetegn.com har stillet dig i udsigt. Der skal reklameres indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Reklamationsretten løber fra modtagelse af varen. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ved bytte/reklamation/fortrydelsesret sendes varen til:
Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
DK-2760 Måløv

Varerne skal så vidt muligt sendes tilbage i original emballage med hængemærker etc. og uden hundehår og savl.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Sender du din pakke retur med PostNord Pakkepost eller GLS, skal du vælge MED OMDELING.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lign.

Bemærk venligst, at skulle en ordre gå tabt i forbindelse med returnering til www.Hundetegn.com, vil du kun kunne få erstatning, såfremt du er i besiddelse af en postkvittering med tracking kode.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
DK-2760 Måløv

Tlf: 5131 1459
Email: Info@Hundetegn.com
CVR nr. 3641 0949

Kontaktperson: Merle Rosenkrantz eller Liselotte Reinholt

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Her er link til Konkurrence og forbrugerstyrelsen www.forbrug.dkBytteret/Fortrydelsesret/Reklamation

Persondatapolitik
Logstatistik bruges på www.Hundetegn.com og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.hundetegn.com anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  GLS og Postnord modtager derfor disse oplysninger med henblik på levering. Har du bestilt et navneskilt vil dine oplysninger blive sendt til Reddingo, med henblik på levering af navneskiltet til dig.

Personoplysningerne registreres hos 4hotdogs.com, (moderselskab for Hundetegn.com). Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.Hundetegn.com og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Hundetegn.com er Direktør, Merle Rosenkrantz.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Info@Hundetegn.com.

Generelle oplysninger
Hundetegn.com
c/o 4hotdogs.com Aps
Måløv Værkstedsby 59
DK-2760 Måløv

Tlf: 5131 1459

Email: Info@Hundetegn.com

CVR nr. 3641 0949

Siden er sidst opdateret den 05. maj 2018.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Standardfortrydelsesformular

Til:

Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
2760 Måløv

E-mail: Info@hundetegn.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________Bemærkning: ___________________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér