Bemærk, alle graverede hundetegn sendes med Postnord som brevpost, forventet leveringstid: 7-10 hverdage
læs mere
Læs mindre

Hundetegn lov

Hvad skal der stå på hundetegnet ?
 
Når du bestiller et hundetegn, skal du tage stilling til hvad der skal stå på. I.flg dansk lovgivning er det lovkrav at hunde bærer et lovpligtigt hundetegn fra de er 4 mdr. Skal dit hundetegn leve op til dansk hundetegn lov, skal der stå ejerens navn og adresse. Loven siger ikke noget om telefonnr. da loven er lavet før mobiltelefonen. Vi anbefaler dog at du tilføjer telefonnummer på. På den måde kan folk få fat i dig på mobilen, hvis din hund er løbet væk og du er ude at lede efter den.

Mit vejnavn er for langt, hvad gør jeg så?
Hvis du bor på en vej med langt navn, kan du evt. dele det på to linjer eller lave forkortelser.
Søndre strandvej 2  kan forkortes til :  sdr. Strandv. 2
Ved at forkorte navnet bliver graveringen også større. Jo mindre tekst du har på hundetegnet, des tydeligere kommer det til at stå.
 
Jeg skal bruge et lille hundetegn til min lille hund, men der er ikke plads til navn og adresse, hvad gør jeg?
Mange af vores kunder med små hunde, kommer i pladsmangel på deres hundetegn, hvis der skal stå deres navn og adresse. De vælger derfor kun at skrive to telefonnumre på hundetegnet, da det vurdere at dette er vigtigere end vejnavnet og deres navn (også selvom det ikke lever op til hundetegn regler).  Nogle kunder vælger også at købe 2 meget lette hundetegn i plast og skrive adresse på det ene og telefon på det andet.

Hvor mange telefonnumre skal jeg skrive på hundetegnet?
Du bestemmer selv hvor mange telefon numre du skriver på dit hundetegn. Det er ikke lovpligtigt at have telefonnr. på. Vi anbefaler dog at du mindst skriver et telefonnr.  Generelt kan man sige, at jo flere kontakt oplysninger du skriver på hundetegnet, des større chance er der for at folk kan få fat i dig eller din familie, hvis de finder din hund.
 
Har du nogle spørgsmål omkring bestilling eller hundetegn regler  er du mere end velkommen til at kontakte os på info@hundetegn.com

Når du bestiller
Når du bestiller et hundetegn, skal du udfylde den ønsket tekst, på siden med, det valgte hundetegn. Bemærk at der er angivet maks. antal tegn (inkl. mellemrum) henover hver tekst-rubrik. Dette er angivet for at opnå en optimal og læselig gravering. Al tekst på hundetegnet vil blive centreret, så vidt det er muligt.

Husk at læse korrektur på din tekst inden afsendelse af ordren. Vi kan desværre ikke læse korrektur på hundetegnene, da mange hundenavne og ejer-navne kan staves meget forskelligt.

Det er også dit ansvar om teksten på dit hundetegn, lever op til hundetegns loven. Vi har rigtig mange kunder, som bruge vores hundeskilte til andet end hunde, f.eks som kæreste gaver, navneskilte på skoletasker mv. Samtidig har vi mange kunder, som kun ønsker navn og telefonnr. på hundetegnet. Derfor kontakter vi ikke kunder, hvor teksten ikke efterleverer loven.

© 2018 hundetegn.com All Rights Reserved.