heart promo + 45 51 31 14 59

Altid gratis fragt hos Hundetegn.com

Hundetegn Glimmer - enhjørning large

Hundetegn Glimmer - enhjørning large VARENR. 1851UC-L
Hundetegn Glimmer - smuk enhjørning i størrelse large i stål på farvet glitter/glimmer emalje bund i fra Red Dingo. Hundetegnet har en diameter på ca. 4 cm. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser
Pris
139,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Maksimalt antal tegn: 8

Maksimalt antal tegn: 16

Maksimalt antal tegn: 22

Maksimalt antal tegn: 22

Maksimalt antal tegn: 16

Maksimalt antal tegn: 8

139,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Hundetegn Glimmer - smuk enhjørning i størrelse large i stål på farvet glitter/glimmer emalje bund i fra Red Dingo. Hundetegnet har en diameter på ca. 4 cm. Nikkelfri hundetegn i top kvalitet i rustfri stål og emalje inkl. indgravering og levering. Navneskiltet kan fås i 3 størrelser.

Hundetegnet er nikkelfrit. Ring medfølger til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet eller selen. Kan også bruges som nøglering, vedhæng på armbånd eller i halskæden, så du også kan findes hvis du skulle blive væk. Livslang garanti på graveringen.

Bestilling

Vælg størrelse først. Bestil derefter dit hundetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i ovenstående tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte hundetegns størrelse.

Vær opmærksom på Hundelovens bestemmelser der siger, at alle hunde, fra de er 4 måneder, skal bære hundetegn med ejers navn og adresse. Der er ikke krav om tlf.nr. og postnr.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Red Dingo
Farve Turkis
Størrelse Ø 4 cm
Vægt 24,7 gram
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér