Køle måtte til hund

IKKE PÅ LAGER
VARENR
CAC795x
Denne kølemåtte holder din hund eller kat kølig og opretholder en god kropstemperatur. Kan anvendes både indendørs og udendørs. Blød og holdbar, behøver ikke at blive frosset før brug. Det er nemt at tage med, og passer i langt de fleste hunde senge. Kølemåtten indeholder en giftfri køle gele, som aktiveres ved tryk, Når kæledyret forlader måtten bliver gelen kold igen (efter ca. 15 minutter). Køletæppet findes i 4 forskellige størrelser. Se mere under billedet
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Køletæppe til hunde og katte Giv dit kæledyr en kølig og behagelig sommer! En hund har næsten ingen svedkirtler, den eneste måde de kan forsøge at regulere kropstemperaturen er ved at halse eller ved at svede gennem trædepuderne på poterne. Det er dog kun en meget lille del af hundens overskydende kropsvarme der kan afledes på denne måde. Hunde er derfor tilbøjelige til at få hedeslag, hvilket kan forårsage permanente organskader, koma eller i alvorlige tilfælde endda medføre døden.

Dette køletæppe hjælper hunden med at blive afkølet på varme sommerdage. Det er nemt at tage med, og passer i langt de fleste hunde senge. Kølemåtten indeholder en giftfri køle gele, som aktiveres ved tryk, Når kæledyret forlader måtten bliver gelen kold igen (efter ca. 15 minutter) Det er bedre for kæledyret, at det ikke ligger på en kold overflad, men afkøles gradvist.

Tip: Læg kølemåtte i køleskabet nogle timer inden brug, for ekstra nedkøling.

Kølemåtten findes i 3 forskellige størrelser

Medium: 50 x 40 cm 
M/L: 65 x 50 cm
Large: 90 x 50 cm 
XL : 96x81 - Bemærk ensfarvet blå

Kølemåtte har en forventet holdbarhed på ca 2 år.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Camon
Farve Blå
Materiale Kølemåtte med en kraftigt giftfri nylonoverflade.
Pleje Overfladen kan tørres af med en fugtig klud, må ikke vaskes i vaskemaskine og må ikke skylles. Undgå at lade tæppet hænge, læg det hellere fladt til tørre.
Størrelsesguide

Kølemåtten findes i 4 forskellige størrelser

Medium: 50 x 40 cm 
M/L: 65 x 50 cm
Large: 90 x 50 cm 
XL : 96x81

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Køle måtte til hund
Din bedømmelse
Spørgsmål til produktet
© 2018 hundetegn.com All Rights Reserved.