Bemærk, alle graverede hundetegn sendes med Postnord som brevpost, forventet leveringstid: 7-10 hverdage
læs mere
Læs mindre

Returnering af varer

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos hundetegn.com. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@hundetegn.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder i handelsbetingelserne eller nederst på denne side. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  

Ingen fortrydelsesret på Hundetegn
Hos Hundetegn.com har du efter købeloven 30 dages fuld returret. Dette forudsætter dog, at du henvender dig til os, inden vi påbegynder graveringen af hundetegnet. Er graveringen udført bortfalder fortrydelsesretten, da hundetegnet nu er en specieltfremstillet vare. 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Originalemballagen udgør i mange tilfælde en væsentlig del af varens værdi. Manglende originalemballage kan resultere i at, at varen ikke kan anses for at være returneret i væsentlig samme stand og mængde. Husk derfor altid at gemme emballagen, til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
2760 Måløv

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lign.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale

Ombytning af en vare
Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til et helt andet produkt, bedes du skrive dette tydeligt på en Bytte- og returseddel. Du kan f.eks. vedlægge en kopi af fakturaen, hvor du noterer hvilke produkter du ønsker i stedet. Bytte- og retursedlen bedes altid være vedlagt i pakken sammen med dine returvarer. Ellers kan vi ikke bytte dine varer. Skal du have penge retur, tilbageføres disse via din tidligere kreditkorttransaktion. Vi har således ikke brug for dit kontonummer. Har du derimod betalt dit oprindelige køb via forudbetaling til bank, skal kontonummer oplyses på Bytte- og retursedlen. 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på hundetegn.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation kontaktes Hundetegn.com på mail: Info@Hundetegn.com eller telefon 5131 1459 for at aftale om varen skal sendes retur, eller reklamationen evt. kan klares ved fremsendelse af foto eller på anden måde.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 
Varen sendes til:
Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
2760 Måløv
 
Varerne skal så vidt muligt sendes tilbage i original emballage med hængemærker etc. og uden hundehår og savl. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Sender du din pakke retur, skal du vælge MED OMDELING. Pakker der sendes retur med UDEN OMDELING vil ikke blive afhentet.
 
Bemærk venligst, at skulle en ordre gå tabt i forbindelse med returnering til Hundetegn.com vil du kun kunne få erstatning, såfremt du er i besiddelse af en postkvittering med tracking kode.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, kontakter du os på telefon 5131 1459, eller på mail Info@Hundetegn. com, så finder vi sikkert en løsning.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:

Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
DK-2760 Måløv

Tlf: 5131 1459
Email: Info@Hundetegn.com
CVR nr. 3641 0949

Kontaktperson: Merle Rosenkrantz eller Liselotte Reinholt

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail: Info@hundetegn.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  

 

___________________________________________________________________________________________

Standardfortrydelsesformular


Til:

Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
2760 Måløv

E-mail: Info@hundetegn.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

 

_________________________________________________________________________________________

 

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

 

Bemærkning: ___________________________________________________________________________

 

 

© 2018 hundetegn.com All Rights Reserved.