heart promo + 45 51 31 14 59

Altid gratis fragt hos Hundetegn.com

Returnering af varer

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos hundetegn.com. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@hundetegn.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder i handelsbetingelserne eller nederst på denne side. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  

Ingen fortrydelsesret
Hos Hundetegn.com har du efter købeloven 14 dages fuld returret. Dette forudsætter dog, at du henvender dig til os inden vi påbegynder graveringen af hundetegnet. Er graveringen udført bortfalder fortrydelsesretten, da hundetegnet nu er en specieltfremstillet vare. 

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Har du betalt dit oprindelige køb via forudbetaling til bank, skal kontonummer oplyses på standard returformularen.  Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
2760 Måløv

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lign.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale

Ombytning af en vare
Ønsker du at bytte produktet til en anden størrelse eller til et helt andet produkt, bedes du skrive dette tydeligt på en Bytte- og returseddel. Du kan f.eks. vedlægge en kopi af fakturaen, hvor du noterer hvilke produkter du ønsker i stedet. Bytte- og retursedlen bedes altid være vedlagt i pakken sammen med dine returvarer. Ellers kan vi ikke bytte dine varer. Skal du have penge retur, tilbageføres disse via din tidligere kreditkorttransaktion. Vi har således ikke brug for dit kontonummer. Har du derimod betalt dit oprindelige køb via forudbetaling til bank, skal kontonummer oplyses på Bytte- og retursedlen. 

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på hundetegn.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved reklamation kontaktes Hundetegn.com på mail: Info@Hundetegn.com eller telefon 5131 1459 for at aftale om varen skal sendes retur, eller reklamationen evt. kan klares ved fremsendelse af foto eller på anden måde. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 
Varen sendes til:
Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
2760 Måløv
 
Varerne skal så vidt muligt sendes tilbage i original emballage med hængemærker etc. og uden hundehår og savl. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Sender du din pakke retur med Post Danmark Pakkepost, skal du vælge MED OMDELING. Pakker der sendes retur med Post Danmark UDEN OMDELING vil ikke blive afhentet.
 
Bemærk venligst, at skulle en ordre gå tabt i forbindelse med returnering til Hundetegn.com vil du kun kunne få erstatning, såfremt du er i besiddelse af en postkvittering med tracking kode.

Klage
Hvis du vil klage over dit køb, kontakter du os på telefon 5131 1459, eller på mail Info@Hundetegn. com, så finder vi sikkert en løsning.

Hvis vi, mod forventning ikke kan finde en løsning kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby via www.forbrug.dk.
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog mest vil være relevant, hvis du har bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Standardfortrydelsesformular


Til:

Hundetegn.com
Måløv Værkstedsby 59
2760 Måløv

E-mail: Info@hundetegn.com

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Bemærkning: ___________________________________________________________________________

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér